Ο Γιώργος Μποροβήλος ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης είναι πλέον και τυπικά ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αντικαθιστά τον Ευάγγελο Κρητικό. Ενότητα προκειμένου να ξεπεράσει η ομάδα τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ζήτησε στις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος της ΠΑΕ.
Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης είναι πλέον και τυπικά ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αντικαθιστά τον Ευάγγελο Κρητικό. Ο πρώην διεθνής διαιτητής και την τελευταία διετία αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα, αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., που έγινε τη Δευτέρα.
Ετσι, μετά την αναδιάρθρωση, το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Γεώργιος Μποροβήλος
Α Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μπάκος
Β Αντιπρόεδρος: Αλεξάνδρα Καυμενάκη
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Κριτσιδήμας
Μέλη: Δημήτριος Μπάκος, Ιωάννης Καυμενάκης
Ενότητα προκειμένου να ξεπεράσει η ομάδα τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ζήτησε ο Μποροβήλος στις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος της ΠΑΕ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Δημήτρη Μπάκο και τον κ. Γιάννη Καυμενάκη για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να μου αναθέσουν τη θέση του προέδρου, αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Πέρα όμως της μεγάλης τιμής, νιώθω και μεγάλη την ευθύνη απέναντι, τόσο στους δύο μεγαλομετόχους, όσο και απέναντι στην ομάδα γενικότερα και κυρίως προς τους υπέροχους φιλάθλους μας.
» Δεν μου αρέσουν οι προγραμματικές δηλώσεις, ούτε τα μεγάλα λόγια. Υπόσχομαι απλά να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση για να προασπίσουμε τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της ομάδας μας. Τώρα είναι ώρα δουλειάς και ευθύνης για όλους μας. Χωρίς όμως την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων μας, τίποτα δεν θα καταφέρουμε. Η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε δύσκολη θέση, σε μία χρονιά που αλλιώς τα υπολογίζαμε και αλλιώς μας ήρθαν. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
» Αυτή είναι η ζωή. Οφείλουμε και πρέπει να ανασυνταχθούμε, διοίκηση-προπονητής-παίκτες και φίλαθλοι. Ολοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά, για να βαδίσουμε σύντομα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και να θέσουμε έτσι τις βάσεις για ακόμα πιο ψηλά. Θέλουμε, το έχουμε ανάγκη, το μπορούμε».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.