Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα 100 χρόνια της ίδρυσής του
Τη Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, στις 19:00, θα πραγμα- τοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ η γιορτή για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, αναφέρει ότι θα βραβευθούν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του συλλόγου, ενώ σπουδαίες μορφές από όλα τα τμήματα του «τριφυλλιού» θα δώσουν το δικό τους «χρώμα» στη γιορτή. - Συνέντυξη Βγενόπουλου - Επιμένει για Παλάσιο, αναποφάσιστος ο Νίλσον
Τη Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ η γιορτή για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, αναφέρει ότι θα βραβευθούν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του συλλόγου, ενώ σπουδαίες μορφές από όλα τα τμήματα του «τριφυλλιού» θα δώσουν το δικό τους «χρώμα» στη γιορτή.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πολλά χάπενινγκ και με τα τραγούδια των Στέλιου και Άγγελου Διονυσίου, Γιώργου Δημητριάδη, Matisse και C: REAL.
Για την εκδήλωση καθορίστηκε γενική είσοδος 2 ευρώ, με το σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια να διατίθενται στην Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ». Η διάθεση των εισιτηρίων αρχίζει από την Παρασκευή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρήστος Μελίσσης υπέστη θλαστικό τραύμα στο άνω χείλος και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις ταχυτήτων και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Γκούμας και Λεοντίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.