Η Μπόκα Τζούνιορς κατέκτησε το πρωτάθλημα «Apertura» στην Αργεντινή παρά την εκτός έδρας ήττα της (1-0) από την Τίγκρε στα μπαράζ. Αυτή είναι η 23η φορά που η Μπόκα κατακτάει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα είναι ο πρώτος τίτλος της από το «Clausura» του 2005. Στις εξέδρες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαραντόνα, όχι για να δει παίκτες, αλλά για να πανηγυρίσει τον τίτλο της αγαπημένης του Μπόκα.
Η Μπόκα Τζούνιορς κατέκτησε το πρωτάθλημα «Apertura» στην Αργεντινή παρά την εκτός έδρας ήττα της (1-0) από την Τίγκρε στα μπαράζ. Αυτή είναι η 23η φορά που η Μπόκα κατακτάει το πρωτάθλημα Αργεντινής και ταυτόχρονα είναι ο πρώτος τίτλος της από το «Clausura» του 2005.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το μοναδικό γκολ του αγώνα, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό να τους χαρίσει τον τίτλο. Για να γινόταν πρωταθλήτρια η Τίγκρε ήθελε ακόμα ένα γκολ.
Ηταν ο τρίτος αγώνας μπαράζ, καθώς το πρωτάθλημα τελείωσε με τριπλή ισοβαθμία. Από τις εξέδρες δεν θα μπορούσε να λείψει ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, περισσότερο για να πανηγυρίσει τον τίτλο (γνωστός οπαδός της Μπόκα), παρά να παρακολουθήσει τους Αργεντίνους παίκτες του αγώνα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.