Ξεχνά τη Μέταλιστ και σκέφτεται τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός
Να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο Χάρκοβο από τη Μέταλιστ επιχειρούν όλοι στον Ολυμπιακό και να στρέψουν και πάλι την προσοχή τους τόσο στο κυριακάτικο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Χάνει το ματς με τη Χέρτα ο Τοροσίδης που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο Χάρκοβο από τη Μέταλιστ επιχειρούν όλοι στον Ολυμπιακό και να στρέψουν και πάλι την προσοχή τους τόσο στο κυριακάτικο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Είναι φυσικό να επικρατεί απογοήτευση, που πηγάζει κυρίως από την απόδοσης της ομάδας σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.
Ουδείς παραβλέπει στον Ολυμπιακό, ότι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, μόνο κόντρα στην αδύναμη Νόρντζελαντ η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας. Σε όλα τα άλλα ματς έχει να επιδείξει ήττες, την πρώτη από την Ανόρθωση, τη δεύτερη από τη Γαλατάσαραϊ και την τρίτη από τη Μέταλιστ.
Ταυτόχρονα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παραβλέπουν και το γεγονός ότι μια ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χέρτα Βερολίνου είναι αρκετή για να τους δώσει την πρόκριση.
Ακριβώς για να μείνει πίσω το ματς στο Χάρκοβο, αλλά και για να ξεκουραστούν οι παίκτες από την ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Ουκρανία, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ρεπό.
Σχετικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει υποστεί μια απλή κάκωση στην ποδοκνημική κι όχι για κάτι πιο σοβαρό. Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.
Όπως και να έχει, θα χρειαστεί ένα δεακήμερο για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ματς με τη Χέρτα. Αντίθετα, αναμένεται να επανέλθουν ο Κοβάσεβιτς και ο Λεονάρντο. Από το ματς με τον Λεβαδειακό θα απουσιάσει ο Ντιόγκο, καθώς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.