Πολύ μεγάλη υποχώρηση της τάξης του 5% και άνω κατέγραψαν οι δείκτες στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το κακό κλίμα των ευρωπαϊκών χρηματαγορών, την ώρα που το πετρέλαιο υποχώρησε ελαφρά για άλλη μία ημέρα.
Πολύ μεγάλη υποχώρηση της τάξης του 5% και άνω κατέγραψαν οι δείκτες στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το κακό κλίμα των ευρωπαϊκών χρηματαγορών, την ώρα που το πετρέλαιο υποχώρησε ελαφρά για άλλη μία ημέρα.
Οριακά κάτω από τις 8.000 μονάδες, και συγκεκριμένα στις 7.997,28 έκλεισε ο Dow Jones, έχοντας απώλειες της τάξης του 5,07%. Ο Standard and Poors 500 υποχώρησε κατά 6,12% μέχρι τις 806,58 μονάδες.
Πολύ μεγάλη και η υποχώρηση του Nasdaq που βρέθηκε στις 1.386,42 μονάδες υποχωρώντας κατά 6,53%.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με προβλέψεις της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed), το ΑΕΠ των ΗΠΑ θα πρέπει θα κυμανθεί για το 2009 ανάμεσα στο -0,2% και έως το 1,1%, αφήνοντας δηλαδή ανοιχτό το ενδεχόμενο ύφεσης.
Η έκθεση της Fed αναθεωρεί προς τα κάτω τις προηγούμενες προβλέψεις για την οικονομία των ΗΠΑ.
Το πετρέλαιο είχε νέα μικρή υποχώρηση καθώς το αργό διαμορφώθηκε στα 53,62 δολάρια με πτώση 77 σεντς και το μπρεντ στα 51,72 δολάρια με πτώση κατά 12 σεντς.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.