Ελαφρύς τραυματισμός του Κωνσταντίνου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Την καλή αγωνιστική παρουσία του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κρατά ο Ηρακλής από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και προσδοκά να ανταποκριθεί στη συνέχεια των υποχρεώσεων του. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, αποκόμισε από την αναμέτρηση με την «Ένωση» μια κάκωση στο πόδι, από χτύπημα αντιπάλου, πρόβλημα που δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικό.
102
Την καλή αγωνιστική παρουσία του, στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, κρατά ο Ηρακλής από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Με αυτήν ως οδηγό προσδοκά να ανταποκριθεί με τον αρτιότερο δυνατό τρόπο στη συνέχεια των υποχρεώσεων του, αρχής γενομένης από την επόμενη με τον Πανθρακικό.
«Ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι στην ΑΕΚ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δικαιούμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση από αυτόν τον αγώνα και να πορευτούμε με βάση αυτήν στα επόμενα παιχνίδια μας», επισήμανε σήμερα ενώπιον εκπροσώπων του Τύπου ο Χαράλαμπος Περπερίδης και πρόσθεσε λέγοντας σε προσωπικό επίπεδο:
«Είμαι φέτος υγιής, έκανα καλή προετοιμασία και θα παίξω όπου και όποτε μου ζητηθεί».
Ο 22χρονος αμυντικός στάθηκε στους φιλάθλους της ομάδας τονίζοντας πως «Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε κοντά μας. Στο ΟΑΚΑ, χαρακτηριστικά, ήταν σταγόνα στον ωκεανό, σε σχέση με τον κόσμο της ΑΕΚ, και ακούγονταν».
Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, στο μεταξύ, αποκόμισε από την αναμέτρηση με την Ενωση μια κάκωση στο πόδι, από χτύπημα αντιπάλου, πρόβλημα που δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικό. Ο Κύπριος επιθετικός κινήθηκε σήμερα με θεραπευτικό πρόγραμμα και αναμένεται να επανακάμψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442