Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Διπλό το καλό για τον Ολυμπιακό και καλά νέα για Μπελούτσι

Διπλό το καλό για τον Ολυμπιακό και καλά νέα για Μπελούτσι

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοσή του στο παιχνίδι απέναντι στη Νόρτζελαντ, αλλά η νίκη - μισή πρόκριση μέσα στη Δανία, διασφάλισε την ηρεμία στο «Καραϊσκάκη» και επιτρέπει στον Ερνέστο Βαλβέρδε να μη ρισκάρει στη ρεβάνς, με την ΑΕΚ να... παραφυλάει. Δεν έχει κάτι ανησυχητικό ο Μπελούτσι.

89

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοσή του στο παιχνίδι απέναντι στη Νόρτζελαντ, αλλά η νίκη – μισή πρόκριση μέσα στη Δανία, διασφάλισε την ηρεμία στο «Καραϊσκάκη» και επιτρέπει στον Ερνέστο Βαλβέρδε να μη ρισκάρει στη ρεβάνς, με την ΑΕΚ να… καιροφυλακτεί.

Πρώτον γιατί η ομάδα πάει χωρίς γκρίνιες στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό στο «Καραϊσκάκη» και δεύτερον γιατί δίνεται η δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό να μην ρισκάρει στη ρεβάνς με τους Δανούς, η οποία είναι προγραμματισμένη πριν από το μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Νεο Φάληρο.

Αυτό, πάντως, στο οποίο έχει επικεντρωθεί ο Βαλβέρδε είναι το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο εκτός από τη νίκη, το ζητούμενο είναι και μια καλή εμφάνιση, που λείπει πολύ φέτος από τον Ολυμπιακό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός καλείται να διορθώσει πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα προχωρήσει σε αλλαγές αρκετών προσώπων στο κυριακάτικο ματς.

Σε αυτό, είναι πολύ πιθανό να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στην δεξιά ποδοκνημική. Ο Αργεντίνος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν αρνητικά. Έτσι, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και το ίδιο θα κάνει την Πέμπτη και εκτός απρόοπτου την Παρασκευή θα προπονηθεί με την ομάδα.

Κάτι που έκανε την Τετάρτη ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αναμένεται είτε να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού είτε να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Την Πέμπτη, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό και την Παρασκευή θα προπονηθούν στις 09:30.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies