Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Είναι ένα δύσκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό, παραδέχεται ο Τζόρτζεβιτς

Είναι ένα δύσκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό, παραδέχεται ο Τζόρτζεβιτς

Η απογοήτευση που κυριαρχεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League αποτυπώθηκε στα λόγια του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. «Είναι ένα δύσκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό» τόνισε ο αρχηγός των Πειραιωτών. Μώραλης: «Νταμπλ και καλή πορεία στο UEFA».

89

Η απογοήτευση που κυριαρχεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League από την Ανόρθωση, αποτυπώθηκε στα λόγια του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μετά το τέλος του ματς των δύο ομάδων στο «Καραϊσκάκη».

«Είναι ένα δύσκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό» τόνισε ο αρχηγός των Πειραιωτών. «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε. Στεναχωρήσαμε και τον κόσμο. Λυπάμαι πολύ για αυτό , αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη το ξεπεράσουμε γιατί τώρα αρχίζει η χρονιά και έχουμε πολλές υποχρεώσεις.

» Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολη στιγμή μετά από 11 χρόνια ο Ολυμπιακός να μην βρίσκεται στους ομίλους. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε στις υπόλοιπες διοργανώσεις που έχουμε. Όλοι οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι παρά πολύ για αυτό τον αποκλεισμό. Πρέπει να έρθουν οι νίκες και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση».

Όσον αφορά το παιχνίδι, σημείωσε:

«Ειδικά στο ξεκίνημα ήμασταν νευρικοί. Δεν είχαμε ηρεμία στο ματς. Στο ξεκίνημα του β ημιχρόνου δημιουργούσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και ένα γκολ. Από εκεί και πέρα είχαμε 2-3 ακόμα ευκαιρίες να μπούμε στο ματς. Δυστυχώς δεν ήρθε, νομίζω από θέμα τύχης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

» Διάθεση υπήρχε, αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο διαιτητής. Δεν είμαι συνηθισμένος να μιλάω για τους διαιτητές. Αλλά ορισμένες φορές πάγωνε το ρυθμό. Δε φταίει αυτό, αλλά δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να μπούμε σε ρυθμό παιχνιδιού. Παίξαμε μόνο 2-3 λεπτά καθυστερήσεων. Δεν στέκει πουθενά αυτό».

Τέλος, ο Τζόρτζεβιτς δεν θέλησε να συγκρίνει τη φετινή χρονιά με την περσινή, όταν ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «8» του Champions League.

«Πέρυσι δεν είχαμε προκριματικά είναι διαφορετικές χρονιάς. Πέρυσι είχαμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά» κατέληξε.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας και μίλησε για το «αύριο» της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους φίλους της ομάδας για την συμπεριφορά του. Ήταν άψογος και παρά την πικρία του χειροκρότησε τους παίκτες μας. Τώρα εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα και στόχος μας είναι το νταμπλ αλλά και μια καλή πορεία στο Κύπελλο UEFA».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies