Επιστρέφει από 1η Σεπτεμβρίου ο Δακτύλιος της Αθήνας
Διακοπές τέλος και για τον Δακτύλιο της Αθήνας. Το μέτρο τίθεται και πάλι σε εφαρμογή από σήμερα, Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα-Πέμπτη 07.00-20.00 και Παρασκευή 07.00-15.00.
30
Διακοπές τέλος και για τον Δακτύλιο της Αθήνας, αφού το μέτρο τίθεται και πάλι σε εφαρμογή από σήμερα, Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.
Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο 200 ευρώ και πέντε βαθμούς στο point system, ενώ το ωράριο ισχύος είναι Δευτέρα-Πέμπτη 07.00-20.00 και Παρασκευή 07.00-15.00. Δεν ισχύει τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες και τις μέρες που πραγματοποιούνται 24ωρες απεργίες των Μαζικών Μέσων Μεταφοράς.
Τα όρια του Δακτυλίου: Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ.Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ.Ηλιού-Φραντζή-Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά Οδός-Κωνσταντινουπόλεως-Αχχιλέως-πλ.Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-Πατησίων-Αλεξάνδρας.
Όσοι εξαιρούνται από τους περιορισμούς στο δακτύλιο επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο με ειδική άδεια, που χορηγείται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας στο δακτύλιο θα υποβάλλονται από στην Τροχαία Αττικής, ενώ η προθεσμία υποβολής τους είναι ως τις 30 Νοεμβρίου. Όσοι έχουν από πέρυσι άδειες μπορούν να κυκλοφορούν με αυτές έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, προκειμένου να εκδοθούν οι νέες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442