Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
«Η κυβέρνηση κοροϊδεύει με ψίχουλα τους εργαζόμενους» τονίζει το ΠΑΜΕ

«Η κυβέρνηση κοροϊδεύει με ψίχουλα τους εργαζόμενους» τονίζει το ΠΑΜΕ

Να δώσουν «αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική, στην πλουτοκρατία, στον ΣΕΒ» και να παλέψουν για την ανατροπή της, καλεί τους εργαζόμενους το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Συγκέντρωση στην πλατεία ΧΑΝΘ στις 6 Σεπτεμβρίου.

27

Να δώσουν «αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική, στην πλουτοκρατία, στον ΣΕΒ» και να παλέψουν για την ανατροπή της, καλεί τους εργαζόμενους το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Το ΠΑΜΕ τονίζει ότι η κυβέρνηση «κοροϊδεύει» τους εργαζόμενους δίνοντας τους τα «ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι της πλουτοκρατίας», ενώ στρέφει τα βέλη του και κατά της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Οι ευθύνες της ηγεσίας της ΓΣΕΕ για την κατάσταση των εργαζομένων είναι «τεράστιες», λέει το ΠΑΜΕ, «με την υπογραφή του ενός ευρώ αύξηση, με την συμφωνία της στην πολιτική της ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικότητας».

Το «ραντεβού» του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ είναι στις 6 Σεπτεμβρίου το απόγευμα (19:00) στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο