Διάστρεμμα ο Μανιάτης, φιλικό με την Ανκαρακουτσού δίνει ο Πανιώνιος
Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η προπόνηση της Κυριακής για τον Έβαλντ Λίνεν και τους ανθρώπους του Πανιωνίου. Ο Γιάννης Μανιάτης δεν προπονήθηκε, καθώς του ελαφρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι και η κατάσταση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα.
Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η προπόνηση της Κυριακήςγια τον Έβαλντ Λίνεν και τους ανθρώπους του Πανιωνίου. Ο Γιάννης Μανιάτης δεν προπονήθηκε, καθώς του ελαφρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι και η κατάσταση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα.
Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ούτε ο Λάνγκαμπ, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στην προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Γκρόιτερ Φιρτ για τουλάχιστον 45 λεπτά, επιδόθηκαν σε ασκήσεις αποκατάστασης και χαλαρό τρέξιμο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι οκτώ εναντίων οκτώ.
Τέλος, φιλικό με την Ανκαρακουτσού θα δώσει τη Δευτέραο Πανιώνιος. Το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο του Μπαντ Βερισχόφεν, όπου και θα διανυκτερεύσουν οι «κυανέρυθροι» και την Τρίτη θα αναχωρήσουν αεροπορικώς από το Μόναχο για Αθήνα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.