Η Τζένοα δίνει 3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο
Στο Λέογκανγκ βρίσκονται άνθρωποι της Τζένοα προκειμένου να συζητήσουν με την ΑΕΚ το ενδεχόμεμενο της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζένοα πήγε με συγκεκριμένη πρόταση για τον 20άχρονο κεντρικό αμυντικό της Ενωσης, προσφέροντας πάνω από 3 εκ. ευρώ για να κάνει τον παίκτη δικό της. - Υπογράφει ο Χουανφράν
Στο Λέογκανγκ βρίσκονται άνθρωποι της Τζένοα προκειμένου να συζητήσουν με την ΑΕΚ το ενδεχόμεμενο της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ιταλική ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζένοα πήγε με συγκεκριμένη πρόταση για τον 20άχρονο κεντρικό αμυντικό της Ενωσης, προσφέροντας πάνω από 3 εκ. ευρώ για να κάνει τον παίκτη δικό της.
Μάλιστα υπήρξε και συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για μια πρώτη διερευνητική επαφή και το πιθανότερο είναι πως πολύ σύντομα θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.
Η ΑΕΚ επισήμως δεν έχει απαντήσει στην Τζένοα, αλλά σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη μόνο αν έρθει μία πρόταση που θα ξεπερνάει τα 4 εκ. ευρώ, όσο δηλαδή κοστολογεί η ΠΑΕ τον νεαρό άσο.
Για τον Παπασταθόπουλο κάνει αναφορά και η ιταλική ιστοσελίδα «CalcioMercato», που όχι μόνο κάνει λόγο για πρόταση της Τζένοα, αλλά αναφέρει πως ο παίκτης θα πάει τη Δευτέρα στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, κάτι όμως που δεν ισχύει.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!