Τέσσερις υποψήφιοι επενδυτές για την αγορά πακέτου μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής
H Αγροτική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα κατατέθηκαν τέσσερις μη δεσμευτικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την πώληση πακέτου μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας bankassurance. Οι υποψήφιοι είναι: Groupama SA, Ergo Insurance Group, Mapfre και Aspis Πρόνοια/Commercial Value Group.
H Αγροτική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα κατατέθηκαν στη σύμβουλο εταιρία Deloitte τέσσερις μη δεσμευτικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την πώληση πακέτου μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ΑΕ και τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας bankassurance.
Οι υποψήφιους επενδυτές είναι οι εξής: Groupama SA, Ergo Insurance Group, Mapfre και Aspis Πρόνοια/Commercial Value Group.
Η αξιολόγηση των ενδιαφερόμενων υποψηφίων επενδυτών για την επιλογή αυτών που θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη Β φάση της διαδικασίας, θα ολοκληρωθεί εντός περίπου επτά ημερών, σύμφωνα με τη διαδικασία του διαγωνισμού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.