Ο Λάζαρος ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τη μεταγραφή του…
Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως είναι παίκτης του «τριφυλλιού». Επίσης, δήλωσε ευτυχισμένος για τη μετακίνησή του, προσθέτοντας πως έχει μεγάλες βλέψεις και θέλει να γίνει ο ίδιος καλύτερος ποδοσφαιριστής στους «πράσινους».
Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως είναι παίκτης του «τριφυλλιού».
Επίσης, δήλωσε ευτυχισμένος για τη μετακίνησή του, προσθέτοντας πως έχει μεγάλες βλέψεις και θέλει να γίνει ο ίδιος καλύτερος ποδοσφαιριστής στους «πράσινους».
«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα μέσα σε μία μέρα, αλλά το θέμα είναι πως ήρθα σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα, που έδειξε πως με ήθελε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, όσο περνάει όμως ο καιρός, τόσο πιο χαρούμενος είμαι που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με βλέψεις», τόνισε αρχικά ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού.
Για το «στόρι» της μεταγραφής του και όλα όσα προηγήθηκαν, τόνισε: «Για μένα αυτή τη στιγμή ανοίγει μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου και δεν κοιτάω στο παρελθόν. Ολο αυτόν τον καιρό άκουγα και εγώ φήμες για μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερα τίποτα. Ολα έγιναν πολύ ξαφνικά».
Οσον αφορά στην προηγούμενη ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Πρώτα από όλα είναι σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε οικονομικά με τη μεταγραφή μου, αλλά και εγώ γιατί ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο έμψυχο δυναμικό από τον ΠΑΟΚ και έτσι θα μπορέσω να γίνω καλύτερος παίκτης.
Πάντως εγώ δεν κρατάω καμία κακία από τον ΠΑΟΚ. Πέρασα πολύ ωραία, ο ΠΑΟΚ ήταν το σπίτι μου για τέσσερα χρόνια. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, αλλά εγώ κρατάω μόνο τα καλύτερα».
Καταλήγοντας, ο Χριστοδουλόπουλος αναφερόμενος στο τι ήταν αυτό που τον κέρδισε στον Παναθηναϊκό, είπε: «Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, έδειξαν αγάπη προς το πρόσωπο μου και αυτό μέτρησε».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.