Τόπο στα νιάτα δίνει ο Λίνεν στο αποχαιρετηστήριο ματς της χρονιάς
Ευκαιρίες σε νέους παίκτες θα δώσει ο Έβαλντ Λίνεν στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αρη την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες.
Ευκαιρίες σε νέους παίκτες θα δώσει ο Έβαλντ Λίνεν στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αρη την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες (Τζιμπούρ, Χούτος, Φερνάντες, Μάκος και Ντιαβαρά), ενώ θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Μαϊστόροβιτς και Νικολάου.
Στη 18άδα συμπεριλήφθηκαν τέσσερις παίκτες από την ομάδα νέων του συλλόγου (Χρ. Μανιάτης, Ηρακλής, Στασινόπουλος, Παπαβασιλείου) και άλλοι με μικρή ή μηδενική συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά, την αποστολή του Πανιωνίου για τη Θεσσαλονίκη αποτελούν οι Φακίνος, Γ. Μανιάτης, Χρ. Μανιάτης, Χετεμάι, Κοντοές, Πλασκόνι, Καπετάνος, Σκούφαλης, Κρέσιτς, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Γουνδουλάκης, Γουσούλης, Σιαλμάς, Γιάννου, Ηρακλής, Στασινόπουλος, Παπαβασιλείου.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.