Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εαυτόν στη διάθεση του Αγκίρε θέτει ο Σεϊταρίδης

Εαυτόν στη διάθεση του Αγκίρε θέτει ο Σεϊταρίδης

Έτοιμος να βοηθήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα της primera division εμφανίστηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο Έλληνας διεθνής ξεκαθάρισε μετά την προπόνηση της Πέμπτης ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Χαβιέρ Αγκίρε, όταν, φυσικά, αυτός θελήσει να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

89

Έτοιμος να βοηθήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα της primera division εμφανίστηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο Έλληνας διεθνής ξεκαθάρισε μετά την προπόνηση της Πέμπτηςότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Χαβιέρ Αγκίρε, όταν, φυσικά, αυτός θελήσει να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Ο Σεϊταρίδης προπονήθηκε κανονικά, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στον αγώνα με την Αλμερία:

«Έχω αποθεραπευτεί και είμαι έτοιμος να παίξω το Σαββατοκύριακο, αλλά όλα εξαρτώνται από τον προπονητή. Η αποθεραπεία μου δεν καθυστέρησε, ο χρόνος των δυόμιση μηνών είναι ο φυσιολογικός για τέτοιον τραυματισμό».

Ερωτηθείς για το πώς είδε την ομάδα κατά τη διάρκεια της απουσίας του, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να κρίνει τις εμφανίσεις της, αλλά πρόσθεσε ότι προσωπικά ήταν «λίγο στενοχωρημένος γιατί όταν ένας παίκτης δεν παίζει και δεν μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του δεν είναι ευτυχής.

»Το μόνο που ήθελα είναι η ομάδα να συνεχίσει να προοδεύει και ήλπιζα να είμαι έτοιμος να παίξω το συντομότερο δυνατό. Περισσότερο με ένοιαζε να αναρρώσω μετά την επέμβαση, σκεφτόμουν εμένα πιο πολύ. Γιααυτά που συνέβησαν – τον αποκλεισμό από το UEFA και το Copa del Rey – δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να επικεντρωθούμε στο να τερματίσουμε τέταρτοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024