Νέα τροπή πήρε η κούρσα του τίτλου, μετά τη θριαμβευτική επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με4-0στο ΟΑΚΑ. Με κορυφαίο τον Ριβάλντο, η «Ένωση» διέσυρε τους ανήμπορους να αντιδράσουν «ερυθρόλευκους» και πλησίασε την κορυφή σε απόσταση δύο βαθμών.
Ο Ολυμπιακός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, νοιώθει όμως στην πλάτη του την ανάσα του Παναθηναϊκού, που νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1 στη Λεωφόρο, σε έναν… διαγωνισμό πέναλτι, και βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από τον «αιώνιο» αντίπαλό του.
Η «μάχη» για τον τίτλο
Το πρόγραμμα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για τις τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, έχει ως εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.