Eξιτήριο από την κλινική έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Εξιτήριο από τη Βιοκλινική Αθηνών, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη την Δευτέρα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του κόσμου και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ευχές για ανάρρωση από τον πολιτικό και εκκλησιαστικό κόσμο.
Εξιτήριο από τη Βιοκλινική Αθηνών, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη την Δευτέρα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Εξερχόμενος, της κλινικής, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.
Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την επιτυχή επέμβαση αναμένεται να μεταβεί στην κατοικία του στα Οινόφυτα όπου θα παραμείνει για περίπου 10 ημέρες προκειμένου να ξεκουραστεί.
Λόγω του ατυχήματός του, αναβάλεται το ταξίδι του κ. Ιερόνυμου στο Φανάρι, όπου θα είχε την πρώτη του -υπό τα νέα του καθήκοντα- συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή.
Τη «βαθειά λύπη για το ατυχές συμβάν» του Αρχιεπισκόπου εξέφρασε με επιστολή του ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ο οποίος εξέφρασε την ευχή να πραγματοποιηθεί σύντομα η σχεδιαζόμενη επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υγείας του Αρχιεπισκόπου.
«Ήταν κάτι το απρόβλεπτο, κάτι το απροσδόκητο που θα τον κρατήσει για λίγο καιρό μακριά από τα καθήκοντά του. Δεν είναι τίποτα σοβαρό» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λ.Ζαγορίτης, ο οποίος του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.