Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Λίγο έλειψε να το πληρώσουμε, παραδέχεται ο Μπάγεβιτς-Ικανοποιημένος ο Τεννές

Λίγο έλειψε να το πληρώσουμε, παραδέχεται ο Μπάγεβιτς-Ικανοποιημένος ο Τεννές

Η εμφάνιση κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, αυτό που μετράει όμως είναι η διαφορά που απέκτησε ο Αρης έναντι των ομάδων που επιζητούν τη τέταρτη θέση. Στον συγκεκριμένο τομέα στάθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Μπάμπης Τεννές έκρινε ότι η εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο αποτελεί παρακαταθήκη για το άμεσο μέλλον.

89

Η εμφάνιση κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, αυτό που μετράει όμως είναι η διαφορά που απέκτησε ο Αρης έναντι των ομάδων που επιζητούν τη τέταρτη θέση. Στον συγκεκριμένο τομέα στάθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Μπάμπης Τεννές έκρινε ότι η εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο αποτελεί παρακαταθήκη για το άμεσο μέλλον.

«Είναι μια σημαντική νίκη και πλέον μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με ηρεμία το επόμενο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ, δεν το κάναμε και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε αφού ο Λεβαδειακός σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε σε θέση για γκολ» σημείωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που ήθελε εναγωνίως τους έξι βαθμούς στους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

«Θεωρώ ότι οι παίκτες μου έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, έχοντας διάθεση και μαχητικότητα. Ο προπονητής του Άρη δέχθηκε ερώτηση σχετική με τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλάμε για φαβορί. Υπάρχουν πολλά και συνάμα δύσκολα παιχνίδια» είπε.

Ο Μπάμπης Τεννές για μόλις δεύτερη φορά σε ντεμπούτο του στον πάγκο ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο.

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία, αφού δεν δώσαμε στον Αρη το δικαίωμα να απειλήσει, παρά τη ποιότητά του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης σκόραρε στα πρώτα πέντε λεπτά κι εμείς αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε χρησιμοποιώντας πολλούς επιθετικούς. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, αλλά και ο Αρης θα μπορούσε να είχε σκοράρει ένα δεύτερο τέρμα».

Ο έμπειρος τεχνικός κατέθεσε επίσης την αισιοδοξία του για το μέλλον:

«Αυτή η εμφάνιση μπορεί να χαρακτηριστεί ελπιδοφόρα. Χρειάζονται όμως και νίκες, ενώ ο αγώνας που ακολουθεί με την Καλαμαριά φαντάζει ως τελικός για μας».

Ο Κώστας Λουμπούτης στην επιστροφή του στο Χαριλάου, για πρώτη φορά ως αντίπαλος, σημείωσε τα ανάμικτα συναισθήματά του:

«Το Χαριλάου είναι το σπίτι μου. Ηθελα όμως να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι και στεναχωρήθηκα που δεν τα καταφέραμε, αν και θεωρώ ότι με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζαμε περισσότερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies