Συνομιλία Μπέκαμ-Καπέλο τον φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή στα «λιοντάρια»
Οπως φαίνεται, το όνειρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας θα γίνει πραγματικότητα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει συνομιλήσει με τον Φάμπιο Καπέλο. «Μου είπε πως πιθανότατα θα με επισκεφτεί στις ΗΠΑ για να δει από κοντά σε τι κατάσταση είμαι και πως αν είμαι εντάξει, τότε θα με καλέσει στην αποστολή της Εθνικής»...
Οπως φαίνεται, το όνειρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας θα γίνει πραγματικότητα. Ο άγγλος μέσος έχει ήδη αγωνιστεί σε τρεις αγώνες προετοιμασίας των LA Galaxy στο τουρνέ που κάνουν στην Ασία και δηλώνει πως βρίσκεται σε τέλεια φυσική κατάσταση.
«Εχω παίξει τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής κι έχω βγάλει και τα τρία. Οσον αφορά τη φυσική κατάσταση, δεν έχω κανένα πρόβλημα» είπε ο Μπέκαμ, που αποκάλυψε πως μίλησε με τον Φάμπιο Καπέλο.
«Μου είπε πως πιθανότατα θα με επισκεφτεί στις ΗΠΑ για να δει από κοντά σε τι κατάσταση είμαι και πως αν είμαι εντάξει, τότε θα με καλέσει στην αποστολή της Εθνικής».
Ο Μπέκαμ είχε μείνει εκτός αποστολής για το φιλικό με την Ελβετία τον Φεβρουάριο, όμως λογικά θα συμπεριληφθεί σε αυτή για το φιλικό με τη Γαλλία (26/3).
Ο Παναθηναϊκός νίκησε ήδη δύο φορές στην «Roig Arena» τη Βαλένθια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Πέδρο Μαρτίνεθ, είναι το φαβορί για το κάνει και στο Game 5, την Τετάρτη.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι μια ανάσα από την αγορά της Σεβίλλης, αφού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.