Κυριακή 12 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Χιόνισε… τριάρα στην Λιβαδειά με «θύμα» τον Ηρακλή

Χιόνισε… τριάρα στην Λιβαδειά με «θύμα» τον Ηρακλή

Πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή του στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας έκανε ο Λεβαδειακός, ο οποίος στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, νίκησε τον Ηρακλή με 3-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη βοιωτική ομάδα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

26

Πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή του στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας έκανε ο Λεβαδειακός, ο οποίος στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, νίκησε τον Ηρακλή με 3-0.

Το σκορ άνοιξε στο 28 ο Λεονάρντο με πέναλτι και στο 34 ο Μοντόγια με πλασέ πέτυχε το 2-0. Ο Αργεντινός στο 76 πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο του Λεβαδειακού (3-0).

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη βοιωτική ομάδα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

νίκη για τους Βοιωτούς ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, καθώς ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από τον Ηρακλή, ο οποίος δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ και ουσιαστικά από κει και ύστερα παραδόθηκε. Προβάδισμα στο σκορ πήρε ο Λεβαδειακός στο 28 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Λεονάρντο.

Την «εσχάτη των ποινών» υπέδειξε ο βοηθός, Νικολακόπουλος σε χέρι του Γιαννούλη μετά από σουτ του Ρέγες. Ο διαιτητής Γερμανάκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά δευτερόλεπτα μετά έκανε δεκτή την εισήγηση του βοηθού του και καταλόγισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Βοιωτοί 1-0.

Η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε υπέρ του Λεβαδειακού, έξι λεπτά αργότερα. Στο 34, σε μία ανύποπτη φάση μέσα στην περιοχή του «γηραιού» κι ενώ φάνηκε ότι οι Μαλαγκουένο, Πάρντο είχαν τον έλεγχο της μπάλας, ο Μοντόγια την κέρδισε έξυπνα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ του Ηρακλή (2-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα. Ο Λεβαδειακός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, καθώς λειτούργησε πολύ καλά αμυντικά και στο 76 , μάλιστα, πάλι με τον Μοντόγια, πέτυχε και το 3-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γκ. Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Εμεράν, Λουμπούτης, Αντερσον, Παρασκευαϊδης, Ανδράλας, Σίντζιλορτζ, Ρέγες Βερντέχο (74 Ζησόπουλος), Λεονάρντο (68 Διαμάντης), Μοντόγια, Κρουπί (72 Ντιμπαλά).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Α. Πεντράθα): Πάρντο, Μπρούνο Λέιτε, Γιαννούλης, Παπαζαχαρίας, Μαλαγκουένο, Πουρσανίδης (56 Ααρόν), Τσάβι, Γιάντσης (75 Γκαρσία), Φονσέκα, Μάρκες, Ριμπέιρο (87 Παπαστεργιανός).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Απριλίου 2026
Cookies