Δύο αγωνιστικές στον Αγκουέρο από την UEFA για να μην… φτύσει ξανά
Με τιμωρία δύο αγωνιστικών τιμώρησε η UEFA τον Σέρχιο Αγκουέρο για το... φτύσιμο σε παίκτη της Μπόλτον στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA. Αν και η Ατλέτικο Μαδρίτης προσκόμισε υλικό για να αποδείξει ότι ο παίκτης της δεν είχε πρόθεση να... πετύχει τον αντίπαλό του, δεν κατάφερε να γλιτώσει την τιμωρία.
Με τιμωρία δύο αγωνιστικών τιμώρησε η UEFA τον Σέρχιο Αγκουέρο για το… φτύσιμο σε παίκτη της Μπόλτον στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA. Αν και η Ατλέτικο Μαδρίτης προσκόμισε υλικό για να αποδείξει ότι ο παίκτης της δεν είχε πρόθεση να… πετύχει τον αντίπαλό του, δεν κατάφερε να γλιτώσει την τιμωρία.
Η αρμόδια επιτροπή, αν και έκανε δεκτή την ένστασή τους, δεν άλλαξε την αρχική της απόφαση. Έτσι, ο νεαρός άσος θα απουσιάσει από τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Μπόλτον στο «Βιθέντε Καλντερόν», αλλά και από τον πρώτο αγώνα των 16, σε περίπτωση που η Ατλέτικο πάρει την πρόκριση.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!