Με άνοδο ξεκίνησε η χρηματιστηριακή εβδομάδα στην Ευρώπη
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου τη Δευτέρα με τον FTSE να κερδίζει 0,45% στις 5.813,70 μονάδες. Ανοδος και στο Παρίσι με τον δείκτη CAC 40 να κερδίζει 0,81% φτάνοντας τις 4.810,29 μονάδες. Κέρδη 0,48% στη Φρανκφούρτη με τον DAX στις 6.865,57 μονάδες.
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου τη Δευτέρα με τον FTSE να κερδίζει 0,45% στις 5.813,70 μονάδες.
Ανοδος και στο Παρίσι με τον δείκτη CAC 40 να κερδίζει 0,81% φτάνοντας τις 4.810,29 μονάδες.Κέρδη 0,48% στη Φρανκφούρτη με τον DAX στις 6.865,57 μονάδες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας