Ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ο Ποστίγκα
Ο Ελντερ Ποστίγκα σε δηλώσεις του στον Τύπο της Πορτογαλίας αποκάλυψε ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Πεσέιρο και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό πρόκληση για την καριέρα του.
Ο Ελντερ Ποστίγκα σε δηλώσεις του στον Τύπο της Πορτογαλίας αποκάλυψε ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Πεσέιρο και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό πρόκληση για την καριέρα του.
«Αναζητούσα μια ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα στη χώρα της και θα βρίσκεται και στο Κύπελλο UEFA. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εμένα όπως και ο ΠΑΟΚ» υπογράμμισε Ελντερ ο Πόστιγκα και συμπλήρωσε:
«Είχα την ανάγκη να συμμετάσχω σε μια νέα πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου. Το γεγονός ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα και βρίσκεται στο κύπελλο UEFA με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση του».
Ο Ελντερ Ποστίγκα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ζοσέ Πεσέιρο: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Πεσέιρο. Προσπαθεί πάντα να βοηθήσει τους παίκτες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν βρίσκεται υπό πίεση, αν και η πίεση δεν είναι πάντα κάτι αρνητικό. Στην περίπτωση μας είναι ένα καλό σημάδι. Παλεύουμε για τους στόχους μας και βρισκόμαστε σε μια πολύ ανταγωνιστική φάση της σεζόν. Ο Πεσέιρο φέρεται ισόνομα σε όλους τους παίκτες της ομάδας και κατανοεί τι λέει ο κάθε παίκτης».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.