Φρούντσα για ΠΑΟΚ, προς ναυάγιο οι υποθέσεις Μουσλίμοβιτς, Μασμανίδη
Οι διαπρα-γματεύσεις για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» και έτσι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλη λύση. Όπως όλα δείχνουν πως ο «Δικέφαλος» θα αποκτήσει τον διεθνή Μολδαβό επιθετικό Βιορέλ Φρούντσα. Παράλληλα, εγκαταλείπεται η περίπτωση απόκτησης του Γιάννη Μασμανίδη. Σε γεύμα γνώρισε ο Γκάβραντσιτς τους νέους συμπαίκτες του.
Οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» και έτσι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλη λύση. Όπως όλα δείχνουν πως ο «Δικέφαλος» θα αποκτήσει τον διεθνή Μολδαβό επιθετικό Βιορέλ Φρούντσα. Παράλληλα, εγκαταλείπεται η περίπτωση απόκτησης του Γιάννη Μασμανίδη.
Ιταλικά εμπόδια αποτρέπουν επί του παρόντος την έλευση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» είχε συμφωνήσει με την Αταλάντα (που έχει τα δικαιώματά του) για τον 6μηνο δανεισμό του αθλητή, αλλά όταν έθεσε και το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού για ακόμη έναν χρόνο, οι Ιταλοί απαίτησαν περισσότερα χρήματα με αποτέλεσμα να παραμένει το ζήτημα σε εκκρεμότητα. Το πιθανότερο είναι μάλιστα να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και να αποταθεί ο «Δικέφαλος» στην περίπτωση του Βιορέλ Φρούντσα.
Ο 28χρονος, ύψους 1,90 είναι 24 φορές διεθνής με την Εθνική Μολδαβίας και έχει πετύχει 4 γκολ. Μάλιστα με δικό του γκολ η Μολδαβία είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στον αγώνα με την Εθνική μας πέρυσι τον Ιούνιο πριν ο Λυμπερόπουλος διαμορφώσει το τελικό 2-1!
O Μολδαβός φορ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αργκο Κισινάου (1996-2000), αλλά καθιερώθηκε στη Ζίμπρου με την οποία σε 97 παιχνίδια από το 2000 μέχρι το 2004 πέτυχε 26 γκολ. Με τη Ζίμπρου έπαιξε και κόντρα στον Αρη για το Κύπελλο UEFA.
Την περίοδο 2004-05 αγωνίστηκε στη Βασλούι (26 συμμ./7 γκολ), το 2006 είχε πέντε αγώνες με τη Ντάτσια Κισινάου και δύο γκολ, ενώ στη μέση της χρονιάς επέστρεψε στη Βασλούι και σε 17 ματς είχε 10 γκολ. Το 2007 ξεκίνησε στην Κλουζ έχοντας επτά ματς χωρίς γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς Τσεαλαούλ έχοντας τέσσερα γκολ σε 12 ματς.
Στο μεταξύ, την Παρασκευή ο Φερνάντο Σάντος θα κοινοποιήσει στη διοίκηση τις εισηγήσεις του για την τύχη των Γιαχάγια, Ντε Γκριγκόριο, Ιμεντασβίλι.
Ο πρώτος λογικά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, αφού εντυπωσίασε στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τη δεύτερη ομάδα. Αντιθέτως, Ντε Γκρεγκόριο και Ιμεντασβίλι λογικά θα αποχαιρετήσουν, αφού δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο.
Κατά τα άλλα, τη πρώτη του γνωριμία με τους συμπαίκτες του είχε την Πέμπτη ο Γκόραν Γκάβραντσιτς. Με πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας, γευμάτισαν μαζί όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπου ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός συζήτησε με τους νέους του συμπαίκτες. Την Παρασκευή θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την ομάδα και το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.