Αποζημίωση 252 εκατ. δολ. σε ευρωπαϊκούς συλλόγους με παίκτες σε Mundial και Euro
Η FIFA και η UEFA συμφώνησαν να καταβάλλουν από κοινού τα επόμενα έξι χρόνια, ποσό 252 εκατ. δολαρίων, ως αποζημίωση στους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι παίκτες των οποίων συμμετέχουν στο παγκόσμιο κύπελλο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η FIFA και η UEFA συμφώνησαν να καταβάλλουν από κοινού τα επόμενα έξι χρόνια, ποσό 252 εκατ. δολαρίων, ως αποζημίωση στους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι παίκτες των οποίων συμμετέχουν στο παγκόσμιο κύπελλο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η συμφωνία αφορά 110 εκατ. δολαρία που θα καταβάλει η FIFA και περίπου 142 η UEFA, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανιλέχι, μετά από σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.