Τελευταίος σταθμός θα είναι η Αγγλία στην καριέρα του Καπέλο
Η εθνική Αγγλίας θα έχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της μη Βρετανό τεχνικό στο «τιμόνι» της, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπιο Καπέλο έως το 2012. «Αυτή είναι η τελευταία δουλειά στην καριέρα μου» δήλωσε ο Φ.Καπέλο στην ιταλική τηλεόραση.
Η εθνική Αγγλίας θα έχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της μη Βρετανό τεχνικό στο «τιμόνι» της, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FA) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπιο Καπέλο έως το 2012.
Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών και διαδέχθηκε τον Στιβ ΜακΚλάρεν, ο οποίος είδε την «πόρτα της εξόδου» μετά τον αποκλεισμό των «λιονταριών» από την τελική φάση του EURO 2008.
Ο 61χρονος Καπέλο θα αναλάβει καθήκοντα στις 7 Ιανουαρίου και θα κάνει ντεμπούτο στον φιλικό αγώνα με την Ελβετία στο Γουέμπλεϊ στις 6 Φεβρουαρίου.
Ο «Δον Φάμπιο» δήλωσε έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση στον πάγκο της Αγγλίας και αποκάλυψε ότι τα «λιοντάρια» θα είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική τηλεόραση της RAI δήλωσε σχετικά:
«Αυτή είναι η τελευταία δουλειά στην καριέρα μου και θα ήταν ωραία να τελειώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
» Αυτή είναι μία ακόμα πρόκληση, κάτι που είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή, όμως αυτή η πρόκληση θα είναι πιο περίπλοκη καθώς οφείλω να μελετήσω περισσότερο απ ότι αν ήμουν προπονητής σε σύλλογο.
» Θέλουμε να τα πάμε πολύ καλά και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, ενώ νομίζω ότι με την ομάδα των συνεργατών μου θα πετύχουμε μεγάλους στόχους».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.