
Απόφαση για τρίτη εβδομάδα χωρίς αγώνες Β και Γ Εθνικής
Τη συνέχιση της αναστολής των πρωταθλημάτων Β και Γ Εθνικής για τρίτη εβδομάδα αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στη διάρκεια της συνεδρίασής του την Τετάρτη. Οι εξελίξεις με τη Σούπερ Λίγκα και ο τρόπος που αποχώρησε από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής ο πρόεδρος της Ένωσης, δεν ήταν δυνατό να επιφέρει κάτι διαφορετικό.
96
Τη συνέχιση της αναστολής των πρωταθλημάτων Β και Γ Εθνικής για τρίτη εβδομάδα αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στη διάρκεια της συνεδρίασής του την Τετάρτη.
Οι εξελίξεις την Τρίτη με τη Σούπερ Λίγκα και ο τρόπος που αποχώρησε από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Ένωσης, Πέτρος Θεοδωρίδης, δεν ήταν δυνατό να επιφέρει κάτι διαφορετικό κι έτσι οι ομάδες των δύο κατηγοριών θα παραμείνουν άπρακτες γι άλλη μια εβδομάδα.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου μετά τη συνεδρίαση:
«Η περιφρονητική συμπεριφορά του προέδρου της Super League προς τον πρόεδρο της Ένωσης καθώς και η δήλωση ότι δεν οφείλει τίποτα αναιρεί πολλαπλώς τον εαυτό του λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις που κατά το παρελθόν ο ίδιος έκανε, περί αποδοχής της οφειλής, πράγμα που και ο προκάτοχός του αποδέχεται.
Η συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος είναι ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και απάντηση στη συμπεριφορά του προέδρου της Super League για την μη αποδοχή των δίκαιων διεκδικήσεων μας.
Το ΔΣ αποφασίζει την διεκδίκηση υλοποίησης των αιτημάτων, που απορρέουν από τα δημόσια έγγραφα (πρακτικά της Βουλής), τον ισχύοντα αθλητικό νόμο και το καταστατικό της Super League.
α) Το δικαίωμα των κλειστών ωρών σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.
β) Κατάθεση αγωγής της Ένωσης και των ΠΑΕ για διεκδίκηση των απαιτήσεων.
γ) Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων με την μορφή του επείγοντος.
δ) Τέλος καλούμε τον καθ’ ύλην αρμόδιο yπουργό, θεματοφύλακα του Νόμου στο πλαίσιο συνέχειας της Πολιτείας και μάλιστα της ίδιας Κυβέρνησης να αναλάβει πρωτοβουλία.
Τη Δευτέρα 10-12-2007 και ώρα 15.00 ορίστηκε νέα συνεδρίαση για την εκ νέου εκτίμηση της κατάστασης μετά τις συναντήσεις με ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442