Έκκληση από τον Π.Κόκκαλη για κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς με τη Ρεάλ
Νέα έκκληση στους φίλους της ομάδας, αναφορικά με τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τη Ρεάλ απηύθυνε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δια στόματος Π.Κόκκαλη. Ο διευθύνων σύμβουλος, με δηλώσεις του στον Τύπο τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο... μικροσκόπιο της UEFA ζητώντας από τον κόσμο να διατηρήσει την ψυχραιμία του ακόμη κι αν η ομάδα αδικείται.
Νέα έκκληση στους φίλους της ομάδας, αναφορικά με τη συμπεριφορά τους στο αποψινό παιχνίδι με τη Ρεάλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», απηύθυνε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτή τη φορά δια στόματος Πέτρου Κόκκαλη.
Ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «SuperΣΠΟΡ FM», τόνισε ότι οι πρωταθλητές βρίσκονται στο… μικροσκόπιο της UEFA και ζήτησε από τον κόσμο, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο, να μην αντιδράσει και να κρατήσει την ψυχραιμία του, ακόμη κι αν θεωρεί ότι η ομάδα του αδικείται.
«Το αποψινό ματς το αντιμετωπίζουμε ως ένα από τα σπουδαιότερα της χρονιάς και ως μία μεγάλη γιορτή για όλους μας. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης και συνέχισε:
«Θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους πως θα πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι περνά από το χέρι μας στο θέμα της τάξης. Είμαστε στο "μικροσκόπιο" της UEFA μετά από 27 τιμωρίες. Έχουμε επενδύσει σχεδόν 2.5 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει μία καλή μεταγραφή, για μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο, έχουμε κάνει πολλές ώρες συζητήσεων με ομάδες φιλάθλων και ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει, γιατί δίνουμε εξετάσεις ως ευρωπαϊκός σύλλογος.
Ο Ολυμπιακός επί 27 παιχνίδια εντός έδρας βρισκόταν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA και κάποια στιγμή θα τιμωρούμασταν, αν συνεχιζόταν αυτό. Πιστεύω πως όλοι πλέον έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε πληρώσει επταψήφιο νούμερο για πρόστιμα».
Ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε: «Καλό είναι να υπάρχει σεβασμός προς τον διαιτητή. Πλέον νομίζω πως έχει περάσει στη συνείδηση όλων των φιλάθλων, αν δουν κάποιον να κάνει κάτι που να βλάπτει την ομάδα, να τον σταματούν και να μας βοηθούν για να μην ξαπανατήσει στο γήπεδο.
Για τις συμμορίες ανηλίκων στο γήπεδο είναι υπεύθυνη η ελληνική αστυνομία. Δεν είπα πως αυτές δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά λέω πως δεν είναι δική μας δουλειά. Πρέπει να υποδεχόμαστε όλες τις μεγάλες ομάδες όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό και μεταξύ αυτών και τον διαιτητή, που είναι μεγάλος αθλητής.
»Όταν ήρθε ο Γκρέιαμ Πολ στον αγώνα με τη Ρόμα, τον γιουχάρισε όλο το γήπεδο και του πέταξαν ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Εγώ δεν πιστεύω πως η βία μπορεί να εκπορευτεί από τη διαιτησία.
»Απόψε, ακόμη και τέσσερα ανύπαρκτα πέναλτι να δώσει ο διαιτητής εναντίον μας, θα πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία».
Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο, ο Πέτρος Κόκκαλης απάντησε θετικά τονίζοντας ότι «δεν έχει υπάρξει μεταγραφική περίοδος που να μην έχει κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Πιστεύω πως και σε αυτή κάτι θα κάνει».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.