Εκδήλωση στην Ακρόπολη για την 63η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας
Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 63η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής. Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος, ο υπουργός Εσωτερικών, η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, βουλευτές και πλήθος κόσμου.
Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 63η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής.
Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης, η υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά Κωνσταντίνα Μπέη, ο κοσμήτορας της Βουλής, Αρης Σταθάκης, βουλευτές όλων των κομμάτων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και αντιστασιακοί.
Εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής, παρών στην εκδήλωση ήταη ο επίσκοπος Μαραθώνος κ. Μελίτων.
Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε πως σήμερα γιορτάζουμε «γιατί η αποφυγή της λήθης είναι υποχρέωση όχι μόνο απέναντι στη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Είναι υποχρέωση προς τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, για τα οποία κάποιοι έχουν πασχίσει για να θεωρούνται σήμερα αυτονόητα αγαθά.»
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας