Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Megalicious» κόσμος του Mega

Ο «Megalicious» κόσμος του Mega

Η νέα εικόνα του Mega είναι στον αέρα. Δύο χρόνια αφότου ο «Megalicious» κόσμος μπήκε στην ζωή μας, έρχεται η ώρα της ανανέωσης με 7 νέα «σήματα σταθμού». Τα σήματα μάς παρουσιάζουν εικόνες από πραγματικούς ανθρώπους στην καθημερινή ζωή τους, όπου η «Megalicious» εμπειρία με ένα μαγικό τρόπο, τους μεταφέρει πιο κοντά στις επιθυμίες τους. […]

Η νέα εικόνα του Mega είναι στον αέρα. Δύο χρόνια αφότου ο «Megalicious» κόσμος μπήκε στην ζωή μας, έρχεται η ώρα της ανανέωσης με 7 νέα «σήματα σταθμού». Τα σήματα μάς παρουσιάζουν εικόνες από πραγματικούς ανθρώπους στην καθημερινή ζωή τους, όπου η «Megalicious» εμπειρία με ένα μαγικό τρόπο, τους μεταφέρει πιο κοντά στις επιθυμίες τους.

Η δημιουργική ιδέα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της γερμανικής διαφημιστικής εταιρίας Velvet, η οποία ανέλαβε και την παραγωγή των σημάτων, με την εμπορική διεύθυνση και την διεύθυνση προγράμματος του Mega. Στόχος της νέας καμπάνιας, η οποία περιλαμβάνει 17 ταινίες, είναι η προώθηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των νέων σειρών και εκπομπών που αποτελούν το φετινό πολυδιάστατο πρόγραμμα του σταθμού.

Σε επίπεδο παραγωγής έχουν εμπλακεί, κατά περίπτωση, το τμήμα On Air Promotion του Mega, η εταιρία παραγωγής ΤΝΤ, καθώς και οι εταιρίες παραγωγής των διαφόρων σειρών και ψυχαγωγικών εκπομπών.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024