Και ο Μπέτο στην «πράσινη» λίστα, καλοβλέπει τον Παναθηναϊκό ο Μαντρίντ
Τα σενάρια από την Πορτογαλία για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, με τον Μπέτο της Μπενφίκα να έχει τη φορά αυτή τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θετικός στην πιθανότητα μεταγραφής του στους «πράσινους» παρουσιάζεται ο Μαντρίντ, ενώ Πόρτο και Σπόρτινγκ συζητούν για την ανταλλαγή του Ίμπσον με τον Μάρτινς!
Τα σενάρια από την Πορτογαλία για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, με τον Μπέτο της Μπενφίκα να έχει τη φορά αυτή τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος, που τον χρησιμοποίησε μόνο 10 φορές, μόνο ως αλλαγή και συνολικά για μόλις 91 λεπτά.
«Ο Μπέτο είναι έτοιμος να φύγει» είναι ο τίτλος στο δημοσίευμα, ενώ ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται μαζί με τη Σιόν ανάμεσα στις ομάδες που κινούνται για τον ποδοσφαιριστή. Επίσης, αναφέρεται ότι υπάρχει πιθανότητα ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην Πορτογαλία και να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα.
Παράλληλα, ο Αντρές Μαντρίντ με δηλώσεις του στον Antenna 1 της Πορτογαλίας υποστήριξε ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό:
«Υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που με στέλνουν στην Ελλάδα, αλλά ακόμη δεν ξέρω τίποτα. Ωστόσο, αποτελεί μια καλή προοπτική να αγωνιστώ σε ένα σύλλογο που συνηθίζει να παίζει στο Champions League. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να υποβληθεί η πρόταση και να δούμε αν ικανοποιεί εμένα και την Μπράγκα».
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ερνάν Μπέρμαν, μάνατζερ του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τους ιθύνοντες της Μπράγκα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή.
Επιπλέον, οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο ότι η Μπράγκα κοστολογεί τον παίκτη στα 3,5 εκ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός προσφέρει 2εκ. ευρώ.
Για ενδεχόμενο ανταλλαγής ανάμεσα στον Ιμπσον της Πόρτο και του Κάρλος Μάρτινς της Σπόρτινγκ κάνει λόγο δημοσίευμα από την Πορτογαλία. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα υπόψη των «πρασίνων».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!