BMW 6-Series: Οπτική ανανέωση για περισσότερο… sex-appeal
Η δεύτερη γενιά του εξαιρετικού βαυαρικού coupe αλλάζει στα σημεία χωρίς, ωστόσο, καμιά διαφοροποίηση στα μηχανικά του μέρη.
Eνας νέος προφυλακτήρας, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα κι μία μικρή διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος θα είναι τα νέα στοιχεία της ανανεωμένης σειράς 6 σε σχέση με τη σημερινή έκδοση.
Αλλαγές ίσως υπάρξουν και στο εσωτερικό. Ωστόσο, οι κινητήρες δεν θ΄αλλάξουν, οπότε οι δυνατότητες επιλογής εξαντλούνται μεταξύ των εκδόσεων 630i με 258 ίππους και 650i με τον V8 των 4,8 λίτρων και τους 367 ίππους ενώ θα είναι διαθέσιμη και ως Μ6 με το V10 μοτέρ των 5,0 λίτρων, ισχύος 507 ίππων.
Η επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς 6 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην επικείμενη έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, από τις 11 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ στην ελληνική αγορά το μοντέλο θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2007.
AUTOMEDIA
- Onirama: Διαλύθηκε το συγκρότημα μετά από το 25 χρόνια – Τι λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης
- Καιρός: Στο «ψυγείο» η Βόρεια Ελλάδα – Με καθυστέρηση χτύπησε το κουδούνι σε σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία ζητούν οι παθολόγοι
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442