Αυξήθηκαν οι ζημίες της Forthnet το 2006
H εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet Forthnet ανακοίνωσε την Τετάρτη υψηλότερες ζημίες για το 2006 (16,7 εκατ. ευρώ από 1,1 το 2005), καθώς αύξησε τις επενδύσεις της σε υποδομές προκειμένου να επεκτείνει το μερίδιο της στην αγορά.
27
H εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet Forthnet ανακοίνωσε την Τετάρτη υψηλότερες ζημίες για το 2006, καθώς αύξησε τις επενδύσεις της σε υποδομές προκειμένου να επεκτείνει το μερίδιο της στην αγορά.
Συγκεκριμένα, οι ζημίες ανήλθαν σε 16,7 εκατ. ευρώ από 1,1 εκατ. ευρώ το 2005.
Η Forthnet, η οποία ανταγωνίζεται τον ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία, εφαρμόζει ένα τετραετές επενδυτικό σχέδιο ύψους 253 εκατ. ευρώ, με σκοπό την ανάπτυξη του δικού της δικτύου ευρυζωνικότητας και οπτικών ινών.
Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 7% στα 97,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα αποτελέσματα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν ζημίες 5 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 13,5 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος.
Το μερίδιο της Forthnet στην αγορά Internet ανέρχεται περίπου στο 20% έναντι 67% που έχει ο ΟΤΕ.
Η εταιρεία βλέπει την απελευθέρωση και τα νέα προϊόντα ως καταλύτη για την επιστροφή της στην κερδοφορία, ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει το ευρυζωνικό δίκτυο για να καλύψει περισσότερο από το 80% του πληθυσμού έως το τρίτο τρίμηνο του 2007.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παιδιά και social media: Οι Βρυξέλλες ανακοινώνουν ότι το app της ΕΕ για την επαλήθευση ηλικίας είναι έτοιμο
- Η Νέα Γενιά Ρολογιών της Rolex για το 2026
- Κατσανιώτης για Λαζαρίδη: Ο καθένας κρίνεται από τη δημόσια παρουσία και τον δημόσιο λόγο του – Τι είπε για Σαμαρά
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκίνησε ξανά η δίκη – «Ανεπαρκής και πρόχειρη» η νοσηλεία του σύμφωνα με τον Εισαγγελέα
- Πικάσο εκατομμυρίων για 100 ευρώ: Στον υπερτυχερό Aρί Χονταρά ο πίνακας – Η αστεία αντίδραση του
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442