Ξανά στην Ιταλία ο Κρέσπο, δανεικός στην Ίντερ από την Τσέλσι
Επέστρεψε στην Ιταλία και το Μιλάνο ο Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού στην Ίντερ. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ την αγωνιστική περίοδο 2002-03, προτού «μετακομίσει» στην Τσέλσι έναντι του ποσού των 24,9 εκατ. ευρώ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «νερατζούρι».
Επέστρεψε στην Ιταλία και το Μιλάνο ο Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού στην Ίντερ.
Σύμφωνα με τον ιταλικό σύλλογο, ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ την αγωνιστική περίοδο 2002-03, προτού «μετακομίσει» στην Τσέλσι έναντι του ποσού των 24,9 εκατ. ευρώ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «νερατζούρι».
Στο πλαίσιο της συμφωνίας δεν υπήρξαν οικονομικά ανταλλάγματα, ωστόσο οι πρωταθλητές Αγγλίας διατηρούν το δικαίωμα να ξαναπάρουν τον Κρέσπο ύστερα από ένα χρόνο.
Μολονότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, ο Κρέσπο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο Λονδίνο και την αγωνιστική περίοδο 2004-05 «μετακόμισε» στη Μίλαν, στην οποία τον παραχώρησαν με τη μορφή του δανεισμού οι πρωταθλητές Αγγλίας.
Πέρυσι βοήθησε τους «μπλε» να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο στην premiership ωστόσο τη νέα σεζόν θα είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, εξαιτίας της έλευσης του Αντρέι Σεβτσένκο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ