Εξηγήσεις έδωσε ο Ζιντάν για το επεισόδιο με Ματεράτσι
Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε για περίπου 90 λεπτά στο «αρχηγείο» της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη, όπου έδωσε εξηγήσεις για την... κεφαλιά του στο στήθος του Μάρκο Ματεράτσι, στη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε για περίπου 90 λεπτά στο «αρχηγείο» της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη, όπου έδωσε εξηγήσεις για την… κεφαλιά του στο στήθος του Μάρκο Ματεράτσι, στη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τον 34χρονο Γάλλο περίμεναν έξω από τα γραφεία της FIFA περίπου 50 δημοσιογράφοι, ενώ παρόντες ήταν και μερικοί υποστηρικτές του «Ζιζού», οι οποίοι, φορώντας φανέλες της Εθνικής, φώναζαν συνθήματα για να ενθαρρύνουν τον παλαίμαχο άσο πριν από τη διαδικασία.
Η πενταμελής πειθαρχική επιτροπή της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας θα εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο τιμωρίας του Ιταλού αμυντικού, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι εξύβρισε τον Ζιντάν λίγο πριν από την… κουτουλιά.
Ο Γάλλος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με πρόστιμο και αποκλεισμό, παρότι έχει «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια» του.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ