Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Δεν είναι λίγες οι Coupe-Cabriolet προτάσεις που θα κατακλύσουν φέτος την Ελληνική αγορά, αρχής γενομένης από το Micra C+C που βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan.
Η Ελληνική αντιπροσωπεία φρόντισε να μας εκπλήξει ευχάριστα, συγκρατώντας τις τιμές του νέου της μοντέλου σε αρκετά λογικά επίπεδα. Ξεκινώντας από τις εκδόσεις με τον κινητήρα των 1,4 λίτρων, τον πρώτο λόγο έχει η Techna, με κόστος 16.990 ευρώ και ακολουθεί η Techna Pack με 18.190 ευρώ.
Για όσους στραφούν στο μεγαλύτερο κινητήρα των 1,6 λίτρων, οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες. Τον χορό ανοίγει και πάλι η Techna των 18.990 ευρώ, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν οι Techna Pack και Techna Pack Premium με 19.990 και 20.990 ευρώ αντίστοιχα.
Τέλος, για αυτούς που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο, διατίθενται, κατά παραγγελία, οι εκδόσεις Techna + και Techna + Premium, οι οποίες κοστολογούνται στα 21.950 και 22.450 ευρώ αντίστοιχα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.