WTCC: Νίκη, εντός έδρας, για το νέο Seat Leon
Στην τρίτη του παρουσία στις πίστες το νέο Leon τερμάτισε στην πρώτη θέση, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά της Seat Sport αποδίδει καρπούς.
Την πρώτη του νίκη σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) κατέκτησε στη Valencia της Ισπανίας με το νέο Seat Leon ο Jordi Gene.
Ο Ισπανός οδηγός ξεκίνησε από την πρώτη θέση της εκκίνησης και αξιοποιώντας την pole position τερμάτισε πρώτος, αφήνοντας δεύτερο τον Dirk Muller (BMW 320i) και τρίτο τον άλλο οδηγό της Seat Sport, Peter Terting με ένα ακόμη Leon.
Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι J.Muller (BMW 320i), F.Giovanardi (Alfa Romeo 156) και A.Priaulx (BMW 320i).
Ο επόμενος αγώνας του θεσμού θα διεξαχθεί στο Macau της Κίνας στις 20 Νοεμβρίου.
auto.in.gr
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442