Διακόπηκε η δίκη του πρώην ΔΣ της ΔΕΗ για τη μονάδα στο Λαύριο
Για 15 ημέρες διέκοψε τις συνεδριάσεις του το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση για την κατασκευή μονάδας της ΔΕΗ στο Λαύριο πριν από λίγα χρόνια. Το δικαστήριο αποφάσισε να καλέσει για κατάθεση μέλη του νυν ΔΣ της ΔΕΗ.
Για 15 ημέρες διέκοψε τις συνεδριάσεις του το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση που αφορά στην κατασκευή μονάδας της ΔΕΗ στο Λαύριο πριν από λίγα χρόνια.
Στο εδώλιο κάθονται ο πρώην πρόεδρος και τα πρώην μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ, οι οποίοι κατηγορούνται για απιστία που αφορά διαγωνισμό που είχε γίνει από τη ΔΕΗ για τη μελέτη, εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας καύσιμου αερίου στο Λαύριο, κόστους 194 εκατ. ευρώ.
Το δικαστήριο έκρινε ότι οι καταθέσεις των τριών μαρτύρων που εξετάστηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη είναι αόριστες και δεν βοηθούν τους δικαστές να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για την υπόθεση. Ετσι, αποφάσισε να καλέσει σε κατάθεση μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, προκειμένου να διασταυρωθούν τα στοιχεία της υπόθεσης.
Η διακοπή των συνεδριάσεων κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να δοθεί χρόνος για την κλήτευση των νέων μαρτύρων.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.