Με πρόστιμο 12.000 ευρώ τιμώρησε η ισπανική Ομοσπονδία τον Ετό
Πρόστιμο 12.000 ευρώ επέβαλε η ισπανική Ομοσπονδία στον Σαμουέλ Ετό για τα σχόλια του κατά της Ρεάλ Μαδρίτης στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα. Γλίτωσε τα χειρότερα επειδή είχε ζητήσει συγγνώμη.
66
Πρόστιμο 12.000 ευρώ επέβαλε η ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον Σαμουέλ Ετό για τα σχόλια που είχε κάνει κατά της Ρεάλ Μαδρίτης στη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα.
Ο Καμερουνέζος επιθετικός καταφέρθηκε με υβριστικό τρόπο κατά των Μαδριλένων, όταν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε «Madrid, cabron, saluda al campeon», μαζί με τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα».
Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται η ενέργεια αυτή μπορεί να θεωρηθεί ότι προάγει τη βία και επισημαίνεται ότι το παράπτωμα είναι σοβαρότερο, δεδομένης της αντιπαλότητας των δύο συλλόγων.
Πάντως, ο Ετό θα μπορούσε να είχε τιμωρηθεί με βαρύτερο πρόστιμο, όπως υπογραμμίζεται από την Ομοσπονδία, εάν δεν είχε ζητήσει εν τω μεταξύ συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Η διπλωματία του Λανουά με τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- Ουέσκα – Σαραγόσα: Τερματοφύλακας γρονθοκόπησε αντίπαλο και ακολούθησε χαμός! (vid)
- Σκόραρε ο Τζόλης, ελπίζει για το πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ
- Το πιο καλό νέο είναι ο… Τζόουνς
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442