Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Ο Γκλέιζερ απέσυρε την μετοχή της Μάντσεστερ από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Ο Γκλέιζερ απέσυρε την μετοχή της Μάντσεστερ από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Την απόφασή του να αποσύρει τη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου πραγματοποίησε Ο Μάλκολμ Γκλέιζερ. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας προσφέρει στους μικρομετόχους ποσό 3 λιρών ανά μετοχή, για να αποκτήσει το σύνολό τους.

66

Την απόφασή του να αποσύρει τη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου πραγματοποίησε Ο Μάλκολμ Γκλέιζερ.

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα επενδύσεων «Rothschild», ο Αμερικανός επιχειρηματίας ζήτησε την απόσυρση της μετοχής της ομάδας από το Χρηματιστήριο στις 22 Ιουνίου ή το συντομότερο δυνατόν.

Παράλληλα, ο Γκλέιζερ, που κατέχει ήδη το 76.2% του μετοχικού κεφαλαίου των «μπέμπηδων», προσφέρει στους μικρομετόχους ποσό 3 λιρών ανά μετοχή για να του πουλήσουν ως τις 13 Ιουνίου τα μερίδιά τους, ώστε ο μεγιστάνας από τις ΗΠΑ να αποκτήσει το σύνολο των μετοχών του συλλόγου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
Cookies