Ο Μπαρμπαλιάς υπηρεσιακός τεχνικός στον Πανιώνιο-Παρελθόν και οι Μέσαρος, Σαλίχι
Με τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά, συνεργάτη μέχρι πρότινος του παραιτηθέντος Γιώργο Βαζάκα, ως «υπηρεσιακό» προπονητή θα ολοκληρώσει ο Πανιώνιος την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Λούμπομιρ Μέσαρος και Χαμντί Σαλίχι, αποτελούν παρελθόν για τους «κυανέρυθρους».
Με τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά, συνεργάτη μέχρι πρότινος του παραιτηθέντος Γιώργο Βαζάκα, ως «υπηρεσιακό» προπονητή θα ολοκληρώσει ο Πανιώνιος την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Το κύμα αναχωρήσεων από τη Νέα Σμύρνη συνεχίζεται. Δείγμα του κλίματος που υπάρχει στον Πανιώνιο μετά της απώλειας της ευρωπαϊκής εξόδου.
Λούμπομιρ Μέσαρος και Χαμντί Σαλίχι, αποτελούν παρελθόν για τους «κυανέρυθρους». Αμφότεροι έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον δρόμο τους θα ακολουθήσει και ο Ντομορό.
Ο ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Betsson, ο Λεβαδειακός πρωταγωνίστησε παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη φετινή Super League και η ελληνική ποδοσφαιρική Περιφέρεια... αναπνέει ξανά.