Ο Ολυμπιακός δεν έχει ευνοηθεί, λέει ο Μπάγεβιτς-Μας τιμώρησε, απαντά ο Κοκότοβιτς
Με αφορμή την αποβολή του Πετκάκη, που άφησε την Καλαμαριά με δέκα παίκτες, ο Μπάγεβιτς δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διατησία του αγώνα. «Δεν είναι δυνατόν να λένε ότι έχουμε ευνοηθεί εφέτος» είπε. «Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε» απάντησε ο Κοκότοβιτς.
Με αφορμή την αποβολή του Πετκάκη, που άφησε την Καλαμαριά με δέκα παίκτες, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διατησία του αγώνα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αρχικώς αντέδρασε με ψυχραιμία, στη συνέχεια όμως απάντησε με ένταση: «Είναι δυνατόν να λέτε ότι εφέτος ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί από την διαιτησία; Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά δεν είναι δυνατόν να λένε ότι έχουμε ευνοηθεί».
Ο Χάρης Παππάς, πάντως, δεν επέκρινε την αποβολή του συμπαίκτη του: «Ήταν χτύπημα από πίσω και ήταν στην κρίση του διατητή».
Εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Ανατολάκης είπε:
«Το πρώτο ημίχρονο, το σκορ θα μπορούσε να είναι 5-2! Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, εν όψει και του αγώνα με την ΑΕΚ».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Καλαμαριάς, Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν δίστασε να πει: «Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε, αφού δεν προηγηθήκαμε όταν είχαμε την ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα μπροούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο».
«Τελικός» παραμονής στη Super League διεξάγεται στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ Novibet και τον Πανσερραϊκό – Δοκιμασία για τον Αστέρα στην έδρα του Ατρόμητου, κρίσιμο ματς στο Κηφισιά-Παναιτωλικός.
Ο φοβερός Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έκανε ρεκόρ καριέρας στα play offs του NBA με 42 πόντους και οδήγησε τους πρωταθλητές Θάντερ στη νίκη και το 3-0 επί των Σανς.