H Πόλα Ράντκλιφ ήταν η νικήτρια στο Μαραθώνιο που διεξήχθη στο Λονδίνο, καθώς κάλυψε τα 42,195 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 2 ώρες, 17 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα. O Κενυάτης Μάρτιν Λελ πρώτευσε στο αγώνισμα των ανδρών.
H Πόλα Ράντκλιφ ήταν η νικήτρια στο Μαραθώνιο που διεξήχθη στο Λονδίνο, καθώς κάλυψε τα 42,195 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 2 ώρες, 17 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα.
Μάλιστα, η 31χρονη Βρετανίδα βελτίωσε και την καλύτερη φετινή επίδοση του αγωνίσματος στον κόσμο, την οποία κατείχε η Γελένα Προκόπκουτσα (Λετονία) από τις 30 Ιανουαρίου στην Οσάκα με 2 ώρες, 22 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή είναι η τρίτη επικράτηση της Ράντκλιφ στο Μαραθώνιο του Λονδίνου, καθώς έχει πάρει ακόμη την πρώτη θέση το 2002 και το 2003.
Στο μεταξύ, ο Κενυάτης Μάρτιν Λελ πρώτευσε στο αγώνισμα των ανδρών, αφού κάλυψε την απόσταση σε 2 ώρες, 7 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα.
«Τελικός» παραμονής στη Super League διεξάγεται στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ Novibet και τον Πανσερραϊκό – Δοκιμασία για τον Αστέρα στην έδρα του Ατρόμητου, κρίσιμο ματς στο Κηφισιά-Παναιτωλικός.
Ο φοβερός Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έκανε ρεκόρ καριέρας στα play offs του NBA με 42 πόντους και οδήγησε τους πρωταθλητές Θάντερ στη νίκη και το 3-0 επί των Σανς.