Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίστηκαν την Πέμπτη οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο
Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίστηκαν την Πέμπτη οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Το ...μενού της Πέμπτης περιελάμβανε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, υπερπτήσεις στους Καλόγηρους και διέλευση από το ενεργοποιημένο πεδίο βολής της Ανδρου.
Με ιδιαίτερη ένταση συνεχίστηκαν την Πέμπτη οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Το …μενού της Πέμπτης περιελάμβανε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, υπερπτήσεις στους Καλόγηρους και διέλευση από το ενεργοποιημένο πεδίο βολής της Ανδρου.
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του ΓΕΕΘΑ, 32 τουρκικά αεροσκάφη διείσδυσαν την Πέμπτη στο Αιγαίο χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως (καταγράφηκαν 13 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών) και σε 21 περιπτώσεις παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρωί, αλλά και το απόγευμα, σχηματισμοί τουρκικών αεροσκαφών πέταξαν άνωθεν των νησίδων Καλόγηροι, στα 500, 1.000 και 14.000 πόδια.
Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν ότι έξι σχηματισμοί διήλθαν νοτίως του πεδίου βολής Ανδρου, το οποίο αυτή την περίοδο είναι ενεργοποιημένο, λόγω της άσκησης «Καταιγίδα» του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά εκείνη την ώρα δεν υπήρχε δραστηριότητα από τα πλοία του στόλου.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, ενώ σε δύο περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισης εξελίχθηκε σε εικονική αερομαχία. Όπως έγινε γνωστό, τρία τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας