Επιτέλους στη Θεσσαλονίκη το μεταγγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σικαμπάλα
Το μεταγραφικό «όνειρο» του ΠΑΟΚ έγινε πραγματικότητα. Ο Σικαμπάλα έφθασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε ευτυχισμένος, που ξεπεράστηκαν τα προβλήματα των τελευταίων μηνών και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.
Το μεταγραφικό «όνειρο» του ΠΑΟΚ έγινε πραγματικότητα. Ο Σικαμπάλα έφθασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε ευτυχισμένος, που ξεπεράστηκαν τα προβλήματα των τελευταίων μηνών και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.
Ο Αιγύπτιος άσος τόνισε ότι γνωρίζει από τους Μαγκντί και Σάμπρι πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.
«Αισθάνομαι πιεσμένος, γιατί για πρώτη φορά φεύγω από την πατρίδα μου. Είμαι κουρασμένος, είχα ένα πολύωρο ταξίδι. Μου έχουν πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, και ο Σάμπρι και ο Μαγκντί».
»Ήμουν συχνά με την εθνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις και δεν θα επηρεαστώ από την τιμωρία μου. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, υπάρχει ενδεχόμενο να συμμετάσχω σε τουρνουά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αν μου επιτρέψει η ομάδα θα πάω. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να κάνω καριέρα στον ΠΑΟΚ» ήταν τα πρώτα λόγια του Σικαμπάλα.
Τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό υποδέχτηκε στη Θεσσαλονίκη εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Νίκος Παπαβραμίδης, ενώ τον παίκτη συνόδευαν οι μάνατζερ του Ζαπατίνας και Σβάιλεμ.
«Τελικός» παραμονής στη Super League διεξάγεται στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ Novibet και τον Πανσερραϊκό – Δοκιμασία για τον Αστέρα στην έδρα του Ατρόμητου, κρίσιμο ματς στο Κηφισιά-Παναιτωλικός.
Ο φοβερός Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έκανε ρεκόρ καριέρας στα play offs του NBA με 42 πόντους και οδήγησε τους πρωταθλητές Θάντερ στη νίκη και το 3-0 επί των Σανς.