Αναθεώρηση του νόμου που διέπει τα ΑΕΙ ζητούν 37 πανεπιστημιακοί
Την αναθεώρηση του νόμου 1268/82, που διέπει τα τελευταία 23 χρόνια τη λειτουργία των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ζητούν 37 έγκριτοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την αναθεώρηση του νόμου 1268/82 που διέπει τα τελευταία 23 χρόνια τη λειτουργία των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης ζητούν 37 έγκριτοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με επιστολή τους στην Ελευθεροτυπία, οι 37 πανεπιστημιακοί τονίζουν ότι «έφτασε η στιγμή να σκεφτούμε την προσαρμογή του νόμου στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί», τα οποία «απαιτούν ανάμεσα στα άλλα και την εισαγωγή δομών διασφάλισης της ποιότητας της παρεχόμενης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, καθώς και διαδικασιών αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα».
«Δεδομένης και της διαφαινόμενης διακομματικής συναίνεσης που φαίνεται να διαμορφώνεται σε ζητήματα μεταρρύθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα θέλαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ευόδωση της μεγάλης και απαραίτητης αυτής προσπάθειας» υπογραμμίζουν.
Στο πλαίσιο αυτό, ζητούν τη συμμετοχή του συνόλου της πανεπιστημιακής κοινότητας στον Εθνικό Διάλογο για την παιδεία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας