Ειδικός της Σήμανσης καλείται να «ρίξει φως» στη δίκη για υποθέσεις του ΕΛΑ
Τον υπεύθυνο για τη διερεύνηση αποτυπωμάτων της Ασφάλειας, Ι.Γιαννακούρη, θα καλέσει σε κατάθεση το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ο ειδικός θα κληθεί να αποφανθεί για φερόμενα ως αποτυπώματα των Κ.Αγαπίου και Ειρ.Αθανασάκη σε προκηρύξεις του ΕΛΑ.
Τον υπεύθυνο για τη διερεύνηση αποτυπωμάτων της Ασφάλειας, Ι.Γιαννακούρη, απαφάσισε να καλέσει σε κατάθεση το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που εκδικάζει υποθέσεις του ΕΛΑ.
Αφορμή για την απόφαση αυτή του δικαστηρίου αποτέλεσε επισήμανση του Κώστα Αγαπίου ότι αποτυπώματα που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ανήκουν στον ίδιο και στην Ειρήνη Αθανασάκη και εντοπίστηκαν σε προκηρύξεις, δεν υπάρχουν.
Όπως είπε ο κ. Αγαπίου, το προηγούμενο δικαστήριο είχε θεωρήσει ανύπαρκτα τα αποτυπώματα, καθώς οι σχετικές εκθέσεις δεν είχαν παρουσιαστεί. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννακούρης είχε καταθέσει ως ειδικός και στην υπόθεση της 17Ν.
Κατά τ άλλα, η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συνεχίστηκε την Τετάρτη με ανάγνωση εγγράφων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας