Ηρακλής-Ολυμπιακός στον τελικό του Ρεθύμνου-Νίκησαν Παναθηναϊκό, ΕΑΠ
Ηρακλής και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ, στο ματς που θα αρχίσει στις 16:00 στο Ρέθυμνο. Ο «Γηραιός» επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό και οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 την ΕΑΠ στον δεύτερο.
Ηρακλής και Ολυμπιακός θα τεθούν την Κυριακή αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ, στο ματς που θα αρχίσει στις 16:00 στο Ρέθυμνο.
Ο «Γηραιός» επικράτησε 3-1 (18-25, 30-28, 25-23, 25-21) του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό και οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 σετ (25-17, 25-23, 25-19) την ΕΑΠ στον δεύτερο.
«Τελικός» παραμονής στη Super League διεξάγεται στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ Novibet και τον Πανσερραϊκό – Δοκιμασία για τον Αστέρα στην έδρα του Ατρόμητου, κρίσιμο ματς στο Κηφισιά-Παναιτωλικός.
Ο φοβερός Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έκανε ρεκόρ καριέρας στα play offs του NBA με 42 πόντους και οδήγησε τους πρωταθλητές Θάντερ στη νίκη και το 3-0 επί των Σανς.