Στο 88ο λεπτό λύγισε η Κύπρος στην Ελβετία-«Κακός δαίμονας» της Γαλλίας στο Ισραήλ
Ατυχη στάθηκε η Κύπρος, που ηττήθηκε 1-0 από την Ελβετία στη Ζυρίχη με γκολ που πέτυχε ο Φράι στο 88ο λεπτό. Πολλά προέβλεπαν οι Αγγλοι ότι θα βάλουν κατά του Αζερμπαϊτζάν, τελικώς με το ζόρι έβαλαν 2. Το Ισραήλ «έκοψε» ξανά βαθμούς από την Γαλλία.
Ατυχη στάθηκε η Κύπρος, που ηττήθηκε 1-0 από την Ελβετία στη Ζυρίχη.
Με τον Αγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της, η ομάδα της Μεγαλονησου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όμως «λύγισε» στο 88ο λεπτό όταν ο Αλεξ Φρέι πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.
Με την Κύπρο αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Οκκάς, Σίμος Κρασσάς, Αλέξης Γαρπόζης και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Νίκος Παναγιώτου.
Πολλά προέβλεπαν οι Αγγλοι ότι θα βάλουν κατά του Αζερμπαϊτζάν, τελικώς με το ζόρι έβαλαν δύο χάρη στους Τζέραρντ, Μπέκαμ.
Το Ισραήλ «έκοψε» ξανά βαθμούς από την Γαλλία, με την οποία ανεδείχθη ισόπαλο 1-1. «Λευκή» ισοπαλία και για Σερβία/ Μαυροβούνιο και Ισπανία.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό